Αγώνες σε live streaming που σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε σήμερα

15:00 1ή ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ch1
17:15 1ή ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ
ch1
19:30 1ή ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ch1

Διαβάστε με προσοχή τους παρακάτω όρους χρήσης:

Η ιστοσελίδα www.livefootball.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη ή χρήση των σελίδων ή υπηρεσιών, μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Το livefootball.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει καμία σχέση με τη αναπαραγωγή και μετάδοση των αγώνων. Τα περιεχόμενα του Site είναι ελεύθερα στο διαδίκτυο και μπορεί να τα δει ο καθένας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας κάθε μορφής (κείμενο, εικόνες, ήχοι, γραφικά, γραφήματα, διαφημίσεις) είναι καθαρά ψυχαγωγικού χαρακτήρα και δεν συνιστούν προτροπή ή παρακίνηση από μέρους της ιστοσελίδας προς τους επισκέπτες σε συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.

Κάθε περιεχόμενη και κάθε εμφανιζόμενη στην ιστοσελίδα πληροφορία, διακριτικό σύμβολο ή λεκτική έκφραση, βάση δεδομένων, στοιχείο λογισμικού, κείμενο, εικόνα, σχέδιο, εικονίδιο, ηχητικό σήμα, κινούμενη εικόνα (video), όπως και κάθε άλλο υλικό, συνιστούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας ή συνεργαζόμενου με αυτήν φυσικού προσώπου ή διαφημιζομένου τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου και προστατεύονται από τις κείμενες διατάξεις νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορευομένης ρητά και ανεπιφυλάκτως της προβολής και με κάθε τρόπο ή μέσο χρησιμοποιήσεως, τροποποιήσεως, δημοσιεύσεως, μεταδόσεως, διανομής, πωλήσεως, αναπαραγωγής και εκμεταλλεύσεως από τρίτα πρόσωπα.

Η ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις και συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, χαρακτήρα ή σκοπό.
Πέραν του υποπίπτοντος στην όραση και την ακοή περιεχομένου του υπάρχοντος στην ιστοσελίδα διαφημιστικού μηνύματος (οπτικού, ηχητικού) ή κειμένου και των προφανώς εκδήλων περιπτώσεων προσβολής εννόμων αγαθών ή δικαιωμάτων, η ιστοσελίδα ουδεμίαν ευθύνη φέρει για τυχόν υπερβάσεις και παραβάσεις της κειμένης ελληνικής ή νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως καθώς και για ανακρίβεια ή αδυναμία συμμορφώσεως με αυτές. Η συγκεκριμένη ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους διαφημιζομένους. Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων στους οποίους είναι πιθανόν να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο livefootballgr. Επίσης δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του επισκέπτη / χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο livefootball.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία κλπ ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, εκμετάλλευση των Στοιχείων χωρίς την άδεια της Δικαιούχου επισύρει σωρεία αστικών και ποινικών κυρώσεων, ιδίως εκ του νόμου 2121/1993 'περί πνευματικής ιδιοκτησίας', του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Α.Κ., ως και άλλων, ειδικότερων νόμων.

Το livefootball.gr απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους διαμένουν εκτός της ελληνικής επικράτειας. Απαγορεύεται ρητά η είσοδος, χρήση ή ανάγνωση του περιεχομένου σε όσους είναι κάτω των 18 ετών και όσους διαμένουν εντός της ελληνικής επικράτειας. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των ξένων προς εμάς ηλεκτρονικών σελίδων (links), που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, όπως και για την αποτελεσματικότητα των προβλέψεων.

Live Streaming football


Πρόγραμμα Σούπερλιγκ livefootball.gr

Προηγούμενη 16η ΑγωνιστικήΕπόμενη
18/01ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ15:00
18/01ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ15:00
18/01ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ17:15
18/01ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΛ17:15
18/01ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ17:15
18/01ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:30
19/01ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ17:15
19/01ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ19:30livebasketball.gr

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Στοίχημα - Ποδοσφαιρο - Μπάσκετ - Live Streaming